Prosinečki se uspešno oporavlja nakon operacije

Izvor: Beta, 24.Nov.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki se uspešno oporavlja nakon operacije

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je danas da je zdravstveno stanje selektora BiH Roberta Prosinečkog "stabilno i pod kontrolom".Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine operisan je juče u Sarajevu zbog stomačnih problema."Selektor je noć proveo mirno. Nalazi se u intenzivnoj nezi i tamo će provesti narednih sedam dana", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza BiH.Savez je izrazio veliku zahvalnost doktoru Jusufu Šabanoviću i svom osoblju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo na svemu što su uradili. "O zdravstvenom stanju selektora Savez će blagovremeno obaveštavati javnost", dodaje u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki se uspešno oporavlja posle operacije

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2018

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je da je zdravstveno stanje selektora BiH Roberta Prosinečkog "stabilno i pod kontrolom". Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine operisan je u Sarajevu zbog stomačnih problema. "Selektor je noć proveo mirno. Nalazi se u intenzivnoj nezi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.