Prosinečki ponovo operisan

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki ponovo operisan

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine drugi put u deset dana je morao "pod nož"

Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Robert Prosinečki ponovo je operisan.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine opet je u bolnici, nakon što mu je u deset dana izvršena druga hirurška intervencija.

Mediji u BiH prenose da je Prosinečki operisan u subotu nakon što mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rana posle prvog zahvata slabo zarastala.

On se nalazi na odelenju intenzivne nege Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i njegovo stanje lekari su ocenili kao stabilno.

Prosinečki se požalio na bolove u stomaku nakon povratka iz Las Palmasa, gde je selekcija BiH 18. novembra odigrala prijateljski meč sa Španijom. Pet dana kasnije operisan je zbog problema sa tankim crevom, iako se sumnjalo da je u pitanju slepo crevo.

Prosinečki će nekoliko dana ostati na intenzivnoj nezi, a nakon toga provešće još neko vreme u bolnici.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Prosinečki ponovo operisan

Izvor: RTS, 04.Dec.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki drugi put je operisan posle problema sa divertikulumom tankog creva. . Kako navodi Dnevni Avaz, novi zahvat u bolnici u Sarajevu bio je neizbežan jer...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.