Prosinečki ponovo operisan

Izvor: RTS, 04.Dec.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki ponovo operisan

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki drugi put je operisan posle problema sa divertikulumom tankog creva.
Kako navodi Dnevni Avaz, novi zahvat u bolnici u Sarajevu bio je neizbežan jer je rana bivšem fudbaleru i treneru Crvene zvezde sporo zarastala.

Zdravstveno stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Prosinečkog sada je stabilno, ali još neko vreme mora da provede na intezivnoj nezi.
Prosinečki je ove jeseni sa selekcijom BiH napravio veliki rezultat jer je izborio mesto u A Ligi nacija, nakon što je ovog meseca u grupi završio ispred Austrije i Severne Irske.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki ponovo operisan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki drugi put je operisan posle problema sa divertikulumom tankog creva, javlja Dnevni Avaz...Kako se navodi, novi zahvat u bolnici u Sarajevu bio je neizbežan jer je rana bivšem fudbaleru i treneru Crvene zvezde sporo zarastala...Zdravstveno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.