Prosinečki ostaje na klupi zmajeva, cilj plasman na EVRO

Izvor: RTS, 18.Okt.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki ostaje na klupi "zmajeva", cilj plasman na EVRO

Robert Prosinečki ostaje na klupi fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine – predvodiće ekipu do kraja kvalifikacija za EVRO 2020, kao i u eventualnom baražu sledećeg marta.
Iako fudbalski savez Bosne i Hercegovine nije zadovoljan rezultatima u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za EVRO 2020, gde je tim praktično izgubio sve šanse da se direktno plasira na kontinentalni šampionat, Prosinečkom je ukazano poverenje.

Nekadašnji as Crvene zvezde dobio je šansu da što bolje pripremi tim u poslednje dve utakmice kvalifikacija, kao za eventualni baraž u martu naredne godine.
Selektor će napraviti plan za te mečeve, a sprovođenje plana je u nadležnoti Odbora za posredovanje i savetovanje IO NSBiH, kao i savetnik Zvjedan Misimović.
Cilj ostaje isti – plasman na EVRO 2020, zaključuje se u odluci Izvršnog odbora.
Posle osam odigranih utakmica u Grupi J kvalifikacija, Italija je sa maksimalna 24 boda obezbedila plasman na šampionat, Finska je blizu sa 15 osvojenih bodova, dok se Jermenija i Bih sa deset, kao i Grčka sa osam bodova, bore za treće mesto u grupi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Robi ostaje selektor!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Prosinečki ostaje selektor BiH...Legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki, ostaće na klupi reprezentacije BiH, iako nije uspeo da izbori plasman na EURO...BiH je poražena od Grčke sa 2:1 u poslednjem meču kvalifikacija za EURO, što je naišlo na mnoge kritike...Ipak, Fudbalski savez BiH...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.