Proradiće Vezuv, Srbin napolitanski adut iz rukava?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proradiće "Vezuv", Srbin napolitanski adut iz rukava?

U "Zvezdinoj" grupi, Napolitanci dočekuju Liverpul, mnogo je spekulacija, oba tima imaju brige, "San Paolo" rasprodat, šta spreman Karleto Anćeloti?

Posle kiksa u Beogradu, Napoli mora da juri pobedu, Anćeloti sigurno i dalje gaji nadu da može u osminu finala, ako je suditi po porazu od Juventusa i razvoju situacije u Italiji, kupovi su mnogo važniji. Uostalom, poznato je da se on bolje snalazi u kup takmičenjima.

Pod Vezuv stiže Liverpul, sa nesuđenim trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Napolija, Klopom na klupi, Redsi su na vrhu PL, dobili su PSŽ, igraju odlično, ali briga je Mohamed Salah koji je daleko od forme iz prošle sezone.

To se ne odražava na rezultate, ali Klop ga hrabri, kaže mu da mora da prestane da brine o golovima jer to povećava pritisak. Čak, postoje spekulacije da će ga ostaviti na klupi jedno poluvreme i pružiti šansu Staridžu koji je doneo bod u derbiju protiv Čelsija, ali to je malo verovatno.

Vraća se Van Dajk što je ključ za odbranu Redsa.

Na drugoj strani, Anćeloti razmišlja i iznenađenju, o tri štopera što znači da bi Maksimović počeo meč. U tom slučaju, Hisaj se seli na klupu. Napolitanci su poraženi od Juventusa, Mertens je dao gol, ali verovatno će Milik početi, jasno je da Anćeloti nema nameru da napadne i otvori se protiv ubitačne kontre Engleza.

Ono u šta se Napoli uzda je pakao "San Paola", međutim, rival im je jedna od najboljih evropskih ekipa u ovom trenutku. Redsima bi i bod značio mnogo, meč se igra od 21 čas, a od 18:55 PSŽ dočekuje Crvenu zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.