Potvrđeno, ovo je Milojevićev spisak za PSŽ!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, ovo je Milojevićev spisak za PSŽ!

Ukupno 21 fudbalera, među njima i dvojicu golmana poveo je trener Crvene zvezde na put u Pariz.

Zvezdina ekspedicija ovog prepodneva putuje u glavni grad Francuske, gde će sutra od 18:55h igrati protiv Pari Sen Žermena na pariskom ''Parku prinčeva'' u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.

Trener srpskog šampiona odlučio je da na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << put povede ukupno 21 igrača.

Na spisku su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Nikola Stojiljković, Kafu, Milan Pavkov.

Kao što vidite, na spisku su i kapiten Vujadin Savić i napadač Nikola Stojiljković, koji su u prethodnom periodu imali problema sa povredama.

Crveno-bele po dolasku u Pariz večeras očekuje i trening na stadionu Park prinčeva. Očekujte tokom dana dosta zanimljivih informacija iz Pariza na našem sajtu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO IZNENAĐENJE MILOJEVIĆA! OVOG igrača nema na spisku igrača za Pariz (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018

Šampion Srbije igra drugi meč Lige šampiona protiv PSŽ-a...Šampion Srbije ide na megdan Pari Sen Žermenu u okviru 2. kola C grupe Lige šampiona posle osvojenog boda i 0:0 sa Napolijem na premijeri.Sada je došlo vreme za meč u prestonici Francuske, a trener Zvezde Vladan Milojević odlučio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda bez Boaćija u Parizu

Izvor: RTS, 02.Okt.2018

Tim Crvene zvezde otputovao je za Pariz, gde će se u sredu sastati sa timom Pari Sen Žermena u okviru 2. kola C grupe Lige šampiona. Trener crveno-belih Vladan Milojević poveo je 21 igrača, među kojima nije centarfor Ričmond Boaći, koji nije uspeo da se oporavi od povrede zadnje lože. ...

Nastavak na RTS...

''Sportske'' u Parizu - Zvezdin grb već na aerodromu (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018

Posle Zvezdine, u Pariz je ovog popodneva sletela i novinarska ekspedicija...Podsetimo, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je u glavni grad Francuske poveo ukupno 21 igrača koji konkurišu za mesto u timu sutra protiv Pari Sen Žermena...Večeras će crveno-beli odraditi i trening na ''Parku prinčeva'',...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.