Promašili prazan gol - prvo Ronaldo, pa onda i Bernardeski! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2020, 22:53

Promašili prazan gol - prvo Ronaldo, pa onda i Bernardeski! (video)

Neverovatno šta se dešava na Alijanc areni.

U Torinu igraju Juventus i Leće, a nakon prvih 45 minuta golova nema, rezultat je 0:0 iako Juventus ima igrača više zbog isključenja Lućionija u 32. minutu utakmice.

Pred sam kraj poluvremena dve fantastične šanse za Juventus.

Prvo je Ronaldo nakon kornera krenuo glavom na loptu i sa samo par metara prebacio gol koji je praktično bio prazan u tom delu.

Potom je i Federiko Bernardeski promašio idealnu priliku.

Ne znamo koji anđeli čuvaju Leće, ali za sada drže bod u svojim rukama sa deset igrača...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mučenje Juventusa, ali posle crvenog kartona sve je bilo lakše! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2020

Juve ispratio Leće kući sa 4 gola u mreži. nje,..Juventus se mučio prvo poluvreme, ali su stvari došle na svoje mesto u drugom. Na kraju slavlje protiv Lećea, bilo je 4:0 (0:0)...Počelo je šansom Rispolija za Leće kada je katastrofalno šutirao, a onda je i Kristijano Ronaldo na drugoj strani...

Nastavak na Sportske.net...

Vulvsi se ne šale i napadaju LŠ, Vila tone sve dublje (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 15:46

Minimalac Vulvsa za peto mesto na tabeli...Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su u gostima Aston Vilu rezultatom 1:0 u 32. kolu Premijer lige...Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, ni prevelikih uzbuđenja, jedino što je Vila bila u problem već posle desetak minuta pošto je zbog povrede morao da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.