Valjadolid vodio u Sevilji 83 minuta, penal ih dotukao! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 00:02

Valjadolid vodio u Sevilji 83 minuta, penal ih dotukao! (video)

Sevilja uspela da ostane neporažena.

Svi su očekivali da Sevilja lako savlada Valjadolid večeras u okviru 32. kola španske Primere.

Ipak, to nije bilo tako, ne samo da nisu stigli lagano do pobede, već nisu ni pobedili, bilo je 1:1 (0:1).

Valjadolid stiže do prednosti u 25. minutu, tada je Mičel poslao fantastičnu dubinsku loptu u kazneni prostor, a tamo je bio Kiko koji je glavom samo prebacio golmana Vačlika za 0:1.

Nakon tog gola Sevilja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije stvorila mnogo šansi u prvom poluvremenu, da bi u drugom krenula ozbiljno.

Moglo je da se isplati u 55. minutu kada je El Hadadi uspeo da postigne gol, ali je on poništen nakon VAR tehnologije zbog ofsajda.

Sevilja se borila za gol i stigla do njega tek u 83. minutu. Tada je lopta pogodila u ruku jednog od defanzivaca Valjadolida, Okampos je uzeo loptu u svoje ruke i pogodio iz penala za konačnih 1:1.

Bio je ovo četvrti uzastopni nerešenih ishod Sevilje koja je i dalje favorit za odlazak u Ligu šampiona.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Bikovi" slabi, Kaljari lagano slavio

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020

Kaljari bez ikakvih problema pobedio Torino...Ekipa Kaljarija je uspela da savlada Torino u okviru 28. kola Serije A sa 4:2 (2:0)...Domaćin je bio prilično ubedljiv u prvom poluvremenu, poveli su preko Nandeza u 12. minutu, da bi samo pet minuta kasnije Đovani Simeone nastavio svoju dobru seriju i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.