Projektil, pa uspavanka u Gelsenkirhenu (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 14:29

Projektil, pa uspavanka u Gelsenkirhenu (video)

Gosti vode nakon 45 minuta igre na "Veltins areni".

Šalke je ugostio Augsburg u 27. kolu Bundeslige.

Ekipa iz Gelsenkirehna je po povratku na teren sa pauze doživela poraz u "derbiju Rura" od Dortmunda ubedljivim rezultatom 0:4, dok je Augsburg poražen kod kuće u poslednjim trenucima od Volfsburga.

Treneri Vagner i Herlih su se odlučili za sledeće postave, Matija Nastasić je ponovo počeo meč za ekipu Šalkea.

Šalke: Šubert, Keni, Sane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nastasić, Očipka, Mekeni, Serdar, Kaliđuri, Šopf, Matondo, Gregorič



Augsburg: Lute, Framberger, Jedvaj, Udokaj, Maks, Kedira, Gruezo, Rihter, Leven, Varga, Niderlehner



Gosti su poveli već u šestom minutu, sjajno je slobodan udarac izveo Leven, Šubert je bio nemoćan.

Projektil koji je odseo u mreži domaćina pogledajte OVDE.

U nastavku nije bilo puno prilika, Šalke je imao jednu dobru u 28. minutu kada je superbrzi Matondo pobegao odbrani rivala, ali je golman Lute uspeo da sačuva njegov pokušaj.

Napadi Šalkea su bili poprilično jalovi u nastavku, imali su loptu u nogama domaći igrači čak 72% vremena u prvih 45 minuta, ali je to bilo dovoljno samo za jedan šut u okvir protivničkog gola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Očajni Šalke, Augsburg ubedljiv na "Veltins areni" (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020

Ekipa iz Gelsenkirehna doživela i drugi poraz od povratka na teren...U okviru 27. kola Bundeslige Šalke je ugostio ekipu Augsburga...Neće po dobrom pamtiti prvi meč na svom stadionu po povratku sa pauze, kako su doživeli poraz od Augsburga rezultatom 0:3 (0:1)...Gosti su poveli već u šestom minutu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.