Očajni Šalke, Augsburg ubedljiv na Veltins areni (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 15:34

Očajni Šalke, Augsburg ubedljiv na "Veltins areni" (video)

Ekipa iz Gelsenkirehna doživela i drugi poraz od povratka na teren.

U okviru 27. kola Bundeslige Šalke je ugostio ekipu Augsburga.

Neće po dobrom pamtiti prvi meč na svom stadionu po povratku sa pauze, kako su doživeli poraz od Augsburga rezultatom 0:3 (0:1).

Gosti su poveli već u šestom minutu, sjajno je slobodan udarac izveo Leven, njegov pogodak pogledajte OVDE.

U 28. minutu dobra prilika za Matonda, pobegao je velški internacionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrani gostiju, ali ga je golman Lute sprečio da poravna rezultat.

Šalke je imao 72% vremena u prvom poluvremenu loptu u svojim nogama, na kraju su uspeli da upute samo jedan šut u okviru gola, pomenuti pokušaj mladog Rabija Matonda.

Otišlo se sa 0:1 na odmor, nije se mnogo šta promenili ni u nastavku, solidnu priliku domaćin je imao u 72. minutu, Gregorič je tukao glavom, ali je lopta prozujala pored leve stative.

Samo četiri minuta kasnije, greška Džondža Kenija, mladi Sarenren Baze izbija sam pred Šuberta i efektnim udarcem trese mrežu tima iz Gelsenkirhena, 2:0 za gostujući sastav.

Tačku na ovaj susret stavio je rezervista Kordova u prvom minutu nadoknade, nakon nove greške domaćih fudbalera.

Još jedno bledo izdanje Šalkea, koji je u prvom meču po povratku sa pauze doživeo težak poraz u "derbiju Rura" od Dortmunda (0:4). Augsburg se oporavio od poraza koji je na svom terenu doživeo od Volfsburga (1:2).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BL - "Bikovi" petardirali Majnc, Verner juri Levandovskog! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020

Lajpcig perfektan danas...Verner het-trikom potvrdio klasu, RB Lajpcig slavio sa 5:0 protiv Majnca prekinuvši seriju od tri kola bez pobede...Gosti su od samog početka nametnuli svoj tempo...Prva ozbiljnija prilika i Verner postiže gol za vođstvo u jedanaestom minutu igre. Nemački napadač sjajno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.