Proglašen za izdajnika - Donarumu gađali lažnim novcem! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašen za izdajnika - Donarumu gađali lažnim novcem! (video)

Pogledajte situaciju sa utakmice mladih reprezentacija Danske i Italije, mladi golman Milana se našao na stubu srama.

Centralna ličnost ovih dana u svetu fudbala je mladi golmana Milana, Đanluiđi Donaruma.

Momak koji ima samo 18 godina važi za najperspektivnijeg golmana na planeti ne želi da produži ugovor sa Milanom koji ističe naredne sezone, u dogovoru sa svojim menadžerom Minom Rajolom napravio je pravu pometnju u svetu fudbala i mnogi su ga proglasili izdajnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer je otišao za novcem, iako je govorio da mu srce pripada samo Milanu.

Večeras je odigrao svoju prvu utakmicu nakon svega što se desilo i večeras je prava kulminacija.

Naime, mlada reprezentacija Italije igra protiv Danske u okviru Evropskog prvenstva za mlade, a navijači koji su bili iza gola Donarume su u 36. minutu meča prekinuli utakmicu, tako što su bacili lažan novac na mladog golmana.

Pogledajte tu situaciju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.