Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2021, 21:08

Produžetak ugovora i najava rastanka: Još jedna sezona i Mark Nobl napušta Vest Hem

Posle punih 18 godina u prvom timu...

Dva u jednom – Mark Nobl je aktuelni ugovor sa Vest Hemom produžio na još godinu dana i istovremeno, pismom upućenim navijačima, potvrdio da će nakon toga napustiti dečački klub.

Nobl je za prvi tim Vest Hema debitovao još 2004. godine, sa 17 godina, protiv Sautenda, i do sada je upisao 520 nastupa za Čekićare, po čemu je trenutno sedmi fudbaler u istoriji kluba. Međutim, dugogodišnji vezista i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kapiten londonskog tima je odlučio da po završetku naredne sezone definitivno napusti klub.

"Želeo sam da napišem ovo pismo da bih vam lično rekao da sam presrećan što sam prihvatio priliku da sa klubom produžim ugovor do leta 2022. godine. Takođe sam odlučio, nakon dužeg razmišljanja, da će sezona 2021/22 biti moja 18. i poslednja kao igrača prvog tima Vest Hema. To je odluka koju sam doneo nakon brojnih razgovora sa porodicom, prijateljima i ljudima iz kluba", započinje Nobl svoje pismo navijačima.

From @Noble16Mark:

⚒❤️ pic.twitter.com/Gsn6UDL846

Iskusni Englez je ove sezone izgubio mesto u startnoj postavi od Deklana Rajsa i Tomasa Součeka. Startovao je na svega tri utakmice u Premijer ligi i svestan je da će u narednom periodu još teže dobijati priliku pored odličnog tandema u veznom redu. Ali, kao pravi kapiten, biće na usluzi svom timu.

"Razgovarao sam takođe i sa menadžerom i jasno mi je da on i klub žele da izgrade nešto i nastave da idu napred, u pozitivnom pravcu, što je put u koji ja u potpunosti verujem – dok je moja želja da nastavim da ističem vrednosti Vest Hema, posebno prema novim i mladim igračima koji prolaze kroz našu akademiju, jaka kao i uvek. Prvo i najvažnije, i dalje čvrsto verujem da imam mnogo toga da ponudim na terenu. Ne bih potpisao novi ugovor da nisam osećao da mogu to da opravdam i da timu donesem vrednost".

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.