Probudila se Đenova (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probudila se Đenova (video)

Današnji program u italijanskoj Seriji A počeo pobedom Đenove na gostovanju ekipi Krotonea.

Posle tri uzastopna poraza i sunovrata na tabeli, ekipa Đenove danas je konačno uspela da upiše i svoj drugi trijumf od početka sezone.

U prvom današnjem meču 13. kola Serije A, Đenova je kao gost savladala ekipu Korotonea sa 1:0.

Đenovljani su poveli već u 11. minutu, kada je Laksalt odlično centrirao sa leve strane, a loptu je na drugoj stativi sačekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rigoni i sa nekih tri-četiri metra je udarcem glavom smestio u mrežu - 0:1.

Imali su domaći dovoljno vremena da ovaj zaostatak anuliraju, ali je Đenova uspela da zadrži vođstvo, bez našeg Darka Lazovića u sastavu.

Gosti su imali obećavajuću kontru u 87. minutu, kada se rezervista Galabinov našao ispred golmana domaćih posle centaršuta sa desne strane, ali je bio neodlučan i Kordaz je uspeo da interveniše i otkloni opasnost ispred svog gola.

Đenova je ovim trijumfom prekinula seriju od tri vezana poraza, a Krotone svoj niz od dve uzastopne pobede.

Na tabeli, Krotone je ostao na 12 osvojenih bodova na 15. mestu, a Đenova je sedamnaesta sa devet bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Moralo je i njima jednom da svane: Đenova izvan opasne zone (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2017

Igrač odluke Luka Rigoni, koji je odbranu Krotonea uhvatio na spavanju u 11. minutu..Igra se 13. kolo, a Đenova je zabeležila tek drugu pobedu u sezoni. Ponovo u gostima. Ovoga puta sastav Davidea Balardinija savladao je Krotone na Ecio Šidi i konačno izašao iznad opasne zone – 0:1 (0:1)...Ključni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.