Problemi za Lamparda, mora da ponudi dva igrača i novac za jednu od najvećih želja?

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Lamparda, mora da ponudi dva igrača i novac za jednu od najvećih želja?

Hoće li se u Čelsiju odlučiti na ovakav potez?

Čelsi se sprema za velike kupovine u januaru, veliki broj igrača je na radaru kluba, a jedna od najvećih želja Frenka Lamparda je krilni fudbaler Kristal Palasa Vilfrid Zaha.

Sančo je prva želja kada su krilne pozicije u pitanju, ali je transfer engleskog reprezentativca u januaru malo verovatan, Borusija ima velike ambicije i neće se tek tako odreći jednog od najboljih, ali i najvrednijih igrača u ekipi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Zato Zaha deluje kao realnija opcija, ali je veliko pitanje da li je i reprezentativac Obale Slonovače dostupan "Plavcima".

Naime, Kristal Palas još uvek nije potpuno bezbedan kada je opstanak u pitanju i uprava kluba ne želi da se odrekne najboljeg igrača usred sezone.

Engleski mediji prenose da bi Palas za bivšeg igrača Junajteda mogao da traži čak dva fudbalera "Plavaca", ali i novac, te i da bi eventualno tokom zimskog prelaznog roka mogli da pristanu na sledeću ponudu sa "Bridža", Miši Batšuaji, Olivije Žiru i određena svota novca!

Pomenuti dvojac jeste na izlaznim vratima Čelsija, ali će uprava londonskog kluba da pokuša da ukljući francuskog reprezentativca u ponudu za usluge Muse Dembelea iz Liona.

Videćemo da li bi Batšuaji, koji je već igrao na "Selhrstu" kao pozajmljen igrač Čelsija i novac mogli da zadovolje upravu Kristal Palasa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.