Problem za Madriđane, Sveci isterali svoje!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Madriđane, "Sveci" isterali svoje!

Najbolji strelac u istoriji ipak neće menjati sredinu.

Svim silama je madridski Atletiko ove zime pokušavao da dovede Edinsona Kavanija iz Pari sen Žermena u svoje redove.

Želja za saradnjom je bila obostrana, "El Matador" je insistirao na prelasku u redove "Jorgandžija", ali uprava prvaka Francuske nije popuštala.

Poznato je da Urugvajcu ugovor sa Parižanima ističe na kraju sezone, pa je Atletiko do pokušao da iskoristi i dobije sjajnog strelca već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u januaru.

Nudili su 10 miliona evra za usluge 32-godišnjeg napadača, koji pritom ima manje od šest meseci važećeg ugovora sa klubom.

Nakon toga su ponudu podigli na 15, PSŽ je i to odbio, konačna je bila 18, ali "Sveci" nisu odustajali.

Odbijena je i treća ponuda iz Madrida za Kavanija, pa je Atletiko morao da digne ruke.

Navodno je cena bila 25 miliona evra, PSŽ nije ni u jednom trenutku pomišljao da je spusti, navodno je Kavani bio spreman i na manju platu, spekuliše se da je čak i zvao Nasera Al Kelaifija, kako bi ga ubedio ga ga pusti u Madrid, ali mu se ovaj prema pisanju "L'Ekipa" nije odazvao.

Na kraju su Parižani isterali svoje, nemaju problem sa tim što neće zaraditi ništa na odlasku najboljeg strelca u istoriji kluba, jednostavno ga žele u svojim redovima do kraja sezone, kako bi četa Tomasa Tuhela pokušala konačno da osvoji Ligu šampiona.

Atletiko je tako u jako nezgodnoj situaciji, imaju problema sa realizacijom ove sezone, često se i mladi Žoao Feliks povređuje, praktično je Morata jedino pravo rešenje u napadu, videćemo da li će uspeti u poslednjim satima da dovedu neko pojačanje ili će možda u drugom delu sezone veću šansu dobiti Ivan Šaponjić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav dan za Čelsi, Francuz preti štrajkom, stiže OGROMNO pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 11:04

Hoće li se ovaj petak završiti na najbolji način za "Plavce"?..Čelsi ulazi u poslednje trenutke prelaznog roka tražeći napadača. U ovom trenutku, jasno je, moraju da prodaju Žirua, tačnije Francuz preti da se neće pojaviti na treningu, ako ga ne puste. Ima ponudu Lacija, ali i navodno Liona...

Nastavak na Sportske.net...

Zabranjena ljubav Kavanija i Simeonea iliti kako je propao El Matadorov transfer u Atletiko

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2020

Isprva je delovalo kao logično rešenje, potom  je zvučalo kao sasvim izvesno, samo da bi se na kraju ispostavilo da su transfer Edinsona Kavanija iz Pari Sen Žermena u Atletiko u suštini gurali samo igrač sam i trener Jorgandžija Dijego Simeone. S druge strane, klubovi se nisu baš i upinjali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.