Kakav dan za Čelsi, Francuz preti štrajkom, stiže OGROMNO pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za Čelsi, Francuz preti štrajkom, stiže OGROMNO pojačanje!

Hoće li se ovaj petak završiti na najbolji način za "Plavce"?

Čelsi ulazi u poslednje trenutke prelaznog roka tražeći napadača. U ovom trenutku, jasno je, moraju da prodaju Žirua, tačnije Francuz preti da se neće pojaviti na treningu, ako ga ne puste. Ima ponudu Lacija, ali i navodno Liona koji bi Dembelea mogao da proda Junajtedu.

Videćemo šta će biti, Čelsi se ustremio na Kavanija, pošto su pregovori Urugvajca i Atletika propali. Tačnije on se dogovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa "Jorgandžijama", ali sa druge strane klubovi nisu našli zajednički jezik.

PSŽ traži 25 miliona evra za "El Matadora" kome ističe ugovor na leto i to zaista nije malo, ali oni nemaju potrebu da prodaju Južnoamerikanca, a engleski klubovi su očajni. Kavani je meta Čelsija, Junajteda i Totenhema, ali ovi poslednji nemaju novca, dok Solskjer traži mlađe igrače.

U svakom slučaju, sada je sve na Čelsiju. Treba da ubede Kavanija, što je najlakše jer on ne igra u Parizu, a ovde bi bio standardan, da ispune njegove, ne male finansijske zahteve, i da plate Parižanima deo sume, eventualno ostatak isplate na kraju sezone.

Ali, uslovi za dogovor poslednjeg dana postoje, sat otkucava, navijači čekaju ogromno pojačanje.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.