Privedeni Bojinović i braća Karabatić

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Sep.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni Bojinović i braća Karabatić

Francuska policija privela je na ispitivanje 12 osoba za koje se sumnja da su umešane u nameštanje rezultate utakmice između Monpeljea i Sevinjea, među kojima su najbolji igrač sveta Nikola Karabatić i njegov brat Luka, kao i Mladen Bojinović i bivši igrač Monpeljea Samjuel Onrubija.
Kako je AFP–u preneo izvor iz policije saslušano je osam sadašnjih igrača Monpeljea, uključujući Karabatića, njegovog brata i Bojinovića, zatim dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bivših članova Monpeljea koji su sada u Pari Sen Žermenu, jedan član stručnog štaba i devojka jednog od igrača.
Monpelje se nalazi pod istragom zbog zbog sumnje da je namestio utakmicu sa ekipom Seson Sevinje. Sporni meč odigran je u finišu prethodne sezone, 12. maja, Monpelje je izgubio sa 31:28, ali je prethodno obezbedio šampionsku titulu.
Istraga je pokrenuta zbog povećanog broja uplata u kladionicama na poraz Monpeljea, a sumnja se da su supruge i devojke igrača uplatile pet hiljada evra.
Igrači Monpeljea ove sezone igraju u istoj grupi Lige šampiona sa beogradskim Partizanom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeni Nikola Karabatić i Mladen Bojinović

Izvor: Mondo, 30.Sep.2012

Nekolicina rukometaša Monpeljea, među kojima i Bojinović i Karabatić, privedeni u policiju na informativni razgovor podovom sumnji u nameštanje mečeva...Rukometna bruka koja nema veze sa sportom!..U Parizu su danas privedena osmorica rukometaša Monpeljea, među kojima su Srbin Mladen Bojinović,...

Nastavak na Mondo...

Karabatić i Bojinović privedeni u policiju

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2012, 00:47

Francuska policija privela je na informativni razgovor 12 osoba za koje se sumnja da su umešane u nameštanje rezultata rukometne utakmice između Monpeljea i Sevinjea, među kojima su najbolji rukometaš sveta Nikola Karabatić, njegov brat Luka, kao i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Mladen...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.