Karabatić i Bojinović privedeni u policiju

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2012, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karabatić i Bojinović privedeni u policiju

Francuska policija privela je na informativni razgovor 12 osoba za koje se sumnja da su umešane u nameštanje rezultata rukometne utakmice između Monpeljea i Sevinjea, među kojima su najbolji rukometaš sveta Nikola Karabatić, njegov brat Luka, kao i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Mladen Bojinović.

Kako prenose francuski mediji saslušano je osam sadašnjih igrača Monpeljea, uključujući Karabatića, njegovog brata i Bojinovića, zatim dvojica bivših članova Monpeljea >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji su sada u Pari Sen Žermenu, jedan član stručnog štaba i devojka jednog od igrača.Monpelje se nalazi pod istragom zbog zbog sumnje da je namestio utakmicu sa ekipom Seson Sevinje. Sporni meč odigran je u finišu prethodne sezone, 12. maja, Monpelje je izgubio sa 31:28, ali je prethodno obezbedio šampionsku titulu.Istraga je pokrenuta zbog povećanog broja uplata u kladionicama na poraz Monpeljea, a sumnja se da su supruge i devojke rukometaša, kao i nekoliko osoba zaposlenih u klubu uplatili pet hiljada evra šsto im je donelo zaradu blizu 200.000 evra.Rukometaši Monpeljea ove sezone igraju u istoj grupi Lige šampiona sa beogradskim Partizanom.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karabatići priznali klađenje, ali ne i nameštanje mečeva

Izvor: Politika, 01.Okt.2012

PARIZ – Najbolji rukometaš svetam francuski reprezentativac Nikola Karabatić, i njegov brat Luka priznali su da su se kladili, ali ne i da su nameštali rezultate utakmica, rekao je danas njihov advokat Erik Dipon-Moreti...„Oni su se kladili, to je sportski prekršaj, ne krivično delo.. Da bi...

Nastavak na Politika...

Nikola Karabatić

Izvor: Danas, 01.Okt.2012

Francuski sport ovih dana potresa najveći rukometni skandal u istoriji, a glavni akter je slavni rukometaš Nikola Karabatić, član Monpeljea, dok su privedeni i njegov brat Luka i dugogodišnji reprezentativac Srbije Mladen Bojinović, bivši igrač Monpeljea.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.