Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 21:01

Pritvoren Samardo Semjuels! Štapom tukao čoveka po glavi, vozio tamo gde se ne sme automobilom i to bez dokumenata

Spavao u automobilu, pronađena marihuana kod njega

Bivši košarkaš Partizana,Samardo Semjels, uhapšen je u Barseloni, prenose tamošnji lokalni mediji. On je u proteklih mesec dana pravio različite prekršaje, a čak je i udario čoveka motkom posle čega je ovaj morao da ide na ušivanje, pišu španski mediji.

Semjuels je proveo proteklih mesec dana u Barseloni, a poslednji prekršaj napravio je kada je drugu osobu udario motkom. Polocija ga je zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uhapsila i odvela u pritvor pre nego što bude išao pred sud.

Protekle sedmice policijske snage su morale da de mobilizuju jer je Semjuels vozio BMV promenadom Barselonete, tamo gde automobilima nije dozvoljeno da idu.

Bio je bez pasoša, bez ličnih dokumenata niti vozačke dozvole ili osiguranja. Takođe, navodno mu je oduzeta i marihuana. Pritom je i optužen za pretnje.

Spavao je mnoge noći u automobilu, a staklo je na automobilu bilo polomljeno. Rekao je da nema ključ za automobil koji je bio na parkingu. Na tom mestu nije pravio probleme.

Semjuelsa pamtimo i po ispadima koje je pravio za kratak period proveden u Partizanu kada je komentarisao javno trenera Miroslava Nikolića, a sećamo se i njegovog ružnog ponašanja prema koleginici novinarki sa Sport Kluba.

Ovaj košarkaš je u karijeri igrao za Klivlend, Hapoel, Armani, Barselonu, Brindizi, Partizan i sada je u Limožu. Ponašanje poput svega navedenog ga je koštalo još veće karijere...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.