Primera - Zidan prerano zatvorio utakmicu, Viga osvojila bod na Bernabeu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Zidan prerano "zatvorio" utakmicu, Viga osvojila bod na "Bernabeu"! (video)

Real bez pobede večeras.

Real uspeo da preokrene rezultat posle prvih 45 minuta, ali Mina u samoj završnici donosi veliki bod Selti (2:2).

Gosti odmah u startu priređuju neugodno iznenađenje lideru prvenstva. Asistencija Aspasa, Smolov upisuje gol u sedmom minutu. Selta Vigo vodi sa 1:0.

Odmah su pokušali Kazemiro i Benzema, ali je ponovo Selta imala najbolju priliku do kraja ovog dela igre. Aido ima odličnu šansu iz kornera, ali Madriđani odlaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa samo jednim golom zaostatka na pauzu.

U nastavku Zidanovi puleni u pozpunoj ofanzivi. Ramos postiže gol u 49. minutu, ali posle VAR-a se poništava zbog ofsajda. Ono što nije mogao kapiten jeste Toni Kros. Nemac izjednačuje na 1:1 u 52. minutu, Marselo je asistent.

Azar donosi penal Real Madridu, Belgijanac pada posle kontakta sa Alberolom u šesnaestercu. Ramos uspeva da se upiše na semafor, Real je preokrenuo na 2:1 u 65. minutu.

U nastavku Zidan pokušava da smiri igru, ali Santi Mina koristi odličnu asistenciju Suareza. U 85. minutu 2:2 na "Bernabeu".

Imao je Benzema u par navrata priliku da donese gol, ali golman Selte pribran.

Luka Jović nije ulazio u igru.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.