Primera: Valjadolid u seriji, nije mogao da ih zaustavi ni raspoloženi Jovanović (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Valjadolid u seriji, nije mogao da ih zaustavi ni raspoloženi Jovanović (video)

Fudbaleri Valjadolida igraju kao preporođeni, od kako je većinsko vlasništvo nad ekipom preuzeo legendarni Brazilac Ronaldo.

Na stadionu "Hose Zorilja" u Valjadolidu, gostovala je Ueska.

Duel novajlija u elitnom rangu okončan je pobedom domaćina rezultatom 1:0 (1:0).

Gol odluke postignut je već u 28. minutu, strelac je bio Alkaraz.

On je zaista sjajno izveo slobodnjak sa velike udaljenosti, golman Ueske Aleksandar Jovanović je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ukopan u mestu.

Nije to naravno bio kraj uzbuđenjima, mogla je Ueska ekspresno da odgovori preko Avile, ali je fudbaler gostiju bio neprecizan.

A onda, nakon nešto više od pet minuta igre u nastavku, Valjadolid postiže još jedan gol, ali ga sudija Lahoz poništio nakon pregledavanja snimka.

Igrao se 59. minut kada je domaćin imao novu šansu, pripretio je Mojano, ali je Aleksandar Jovanović dobro interenisao.

Srpski golman se istakao i u 76. minutu, kada mu je pripretio Hrvat Duje Čop, a do kraja je Ueska propustila dve solidne šanse, u 78. minutu je Gomez pucao preko gola, dok je u četvrtom minutu nadoknade Longo promašio čitav gol nakon dobrog skoka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serija A - Iguain se raspucao, Milan ubedljiv, Rimljani teško do pobede (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018

Odigrane još tri utakmice osmog kola Serije A...Najviše pažnje privukao je duel u Rimu, gde je Lacio posle par loših igara i rezultata dočekao ekipu Fiorentine...''Nebesko plavi'' su uspeli da tu lošu seriju i prekinu, pobedom minimalnim rezultatom 1:0...Gol odluke postigao je Ćiro Imobile u 37....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.