Primera - Valensija nastavlja po starom, čitav plen ostao u Elčeu! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020, 23:20

Primera - Valensija nastavlja po starom, čitav plen ostao u Elčeu! (video)

"Slepi miševi" zaigrali tek u drugom poluvremenu, nije vredelo...

Fudbaleri Elčea ostvarili su trijumf u sedmom kolu španske Primere pošto su na domaćem terenu savladali Valensiju sa 2:1.

Domaćin je poveo u 19. minutu kada je Pomares zatresao mrežu "slepih miševa", da bi u 37. minutu Fidel udvostručio prednost svoje ekipe.

Imala je Valensije i više od igre u drugom poluvremenu, stigla i do gola u 74. minutu preko Lata, međutim nije uspela da izbegne poraz protiv domaće ekipe.

Elče se nakon veoma dobrog starta sezone nalazi na petom mestu Primere sa 10 osvojenih bodova, dok je Valensija 13. sa sedam bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elče se ne šali - pala i Valensija

Izvor: RTS, 23.Okt.2020

Fudbaleri Elčea savladali su Valensiju sa 2:1 u prvoj utakmici sedmog kola španske La Lige. . Elče je u najjačoj španskoj ligi vezao drugi trijumf i to nad favorizovanom Valensijom...Fernando Pomares je postigao lep pogodak za vođstvo domaćih u 19. minutu, a povisio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.