Primera - Sevilji prijao matine termin (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Sevilji prijao matine termin (video)

Andalužani zabeležili devetu pobedu u šampionatu i prebacili pritisak na Barselonu.

Prvi nedeljni meč 16. kola španske Primere odigran je u matine terminu na stadionu "Ramon Sančes Pishuan".

Sevilja je ugostila Đironu i slavila sa 2:0 (0:0) čime je pritisak prebacila na Barselonu koja kasnije danas gostuje Levanteu.

Odluka o pobedniku na "Pishuanu" pala je u prvom delu nastavka. Ever Banega je doveo Sevilju u vođstvo golom iz penala koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je iznudio Andre Sivla, a devet minuta kasnije prednost je duplirao Pablo Sarabija nakon prelepe akcije i asistencije Ben Jedera.

Ispostavilo se da je Sarabija postavio konačan rezultat utakmice, pošto do poslednjeg sudijskog zvižduka više nije bilo golova.

Sevilja je pobedom nad Đironom preskočila Atletiko Madrid i vratila se na drugo mesto, a Barselona će morati da dođe do bod(ov)a ukoliko želi da zadrži prednost u odnosu na pratioce.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.