Primera: Real izgubio od Hihona, zbogom tituli

Izvor: TvojPortal.com, 03.Apr.2011, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Real izgubio od Hihona, zbogom tituli

Izvor: www.tvojportal.com U utakmicama prve španske lige u sredu dogodilo se veliko iznenađenje. Sporting iz Hihona, ekipa koja je ove sezone već namučila Barselonu,


pobedom na Santjago Bernabeu, raspršila je snove Žozea Mourinja o tituli. Golom Migela de las Kuevasa u 78. minutu fudbaleri Hihona, posle 8 godina jedan tim koji vodi Mourinjo je poražen na domaćem terenu, a Barselona je stigla do 8 bodova prednosti. Barselona je pobedila minimalno, 1:0 golom Pikea u 67. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << minutu. U trećem meču današnjeg programa, Valensija je posle preokreta pobedila Hetafe sa 4:2. Junak utakmice je bio neverovatni Soldado koji je za pola sata od 46. do 77. minuta postigao 4 gola. (www.tvojportal.com)

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.