Primera - Nova pobeda Atletika, Valensija posrće! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Nova pobeda Atletika, Valensija posrće! (video)

Utakmicama u Madridu i Barseloni startovalo je peto kolo španske Primere. Gosti ostali praznih šaka...

Fudbaleri madridskog Atletika ostvarili su večeras i četvrtu pobedu od početka sezone u Primeri, pošto su u petom kolu na svom ''Kalderonu'' savladali Hetafe rezultatom 2-0.

Mreža gostiju mirovala je samo do četvrtog minuta meča, a onda je, posle kornera za Atletiko lopta stigla do Antoana Grizmana, koji je iz neposredne blizine, iskosa sa desne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane, šalje u mrežu - 1:0.

Međutim, gosti se nisu predavali i već u toku prvog poluvremena stvorili su tri lepe prilike pred go,om Jana Oblaka, od kojih jednu nije iskoristio i naš Stefan Šćepović, koji je nastupio od prvog minuta u ekipi Hetafea.

Šćepović je odigrao ceo meč, ali ni on ni njegovi saigrači do kraja nisu uspeli da izjednače. Umesto toga, Grizman je u 90. minutu svojim drugim golom potvrdio trijumf Atletika - 2:0.

Za to vreme u Barseloni, Espanjol je savladao Valensiju sa 1-0. To je prvi poraz tima sa ''Mestalje'' u Primeri ove sezone, ali s obzirom da do sada imaju i samo jednu pobedu, svedoči da je Valensija loše ušla u novi šampionat.

Gol odluke u večerašnjem meču postignut je već u 18. minutu, kada je Alvarez savladao golmana Domeneka posle slobodnog udarca za domaće sa desne strane terena - 1:0.

Gosti su imali dopvoljno vremena da uzvrate i dođu bar do boda, ali je Espanjol uspeo da sačuva minumalno vođstvo i upiše svoju treću pobedu u prvih pet kola.

Golove iz Primere možete da gledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ ubedljiv, proradio i Ibra! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015

U Francuskoj večeras odigrane prve dve utakmice sedmog kola Lige 1, a u centru pažnje je ubedljiva pobeda vodećeg Pari Sen Žermena...Aktuelni šampion Francuske izborio je večeras petu pobedu ove sezone u domaćem šampionatu, ovog puta na svom terenu protiv Gengana - 3:0...Na vodeći gol ''Svetaca''...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.