PSŽ ubedljiv, proradio i Ibra! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ ubedljiv, proradio i Ibra! (video)

U Francuskoj večeras odigrane prve dve utakmice sedmog kola Lige 1, a u centru pažnje je ubedljiva pobeda vodećeg Pari Sen Žermena.

Aktuelni šampion Francuske izborio je večeras petu pobedu ove sezone u domaćem šampionatu, ovog puta na svom terenu protiv Gengana - 3:0.

Na vodeći gol ''Svetaca'' čekalo se do 18. minuta, kada je Zlatan Ibrahimović asistirao Havijeru Pastoreu koji pogađa za 1:0.

Međutim, Parižani dugo nisu uspevali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ovu prednost uvećaju i osiguraju mirniju završnicu.

Gosti su dugo odolevali, sve do 77. minuta, kada je Di Marija, novim svojim pogotkom u dresu PSŽ-a otklonio sve dileme - 2:0.

Finiš meča protekao je u znaku Zlatana Ibrahimovića. On je, najpre, u 83. minutu konačno upisao svoj golgeterski prvenac ove sezone u Ligi 1, da bi tri minuta kasnije mogao još jednom da se upiše u strelce, ali nije iskoristio jedanaesterac.

Ostalo je 3-0, PSŽ se učvrstio na čelu tabele.

Dva sata ranije, sedmo kolo otvorili su Anže i Rems, a njihov duel završen je bez golova, 0-0.

VINE: #PSG 1-0 Guingamp, Javier Pastore with the goal: https://t.co/ke8eHSf5zy

— PSG Tourist (@PSGTourist) September 22, 2015

GOAL DI MARIA! PSG 2-0 Guingamp http://t.co/fUuNKEBcWD

— Live Football Goals (@FootyLiveVines) September 22, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibra dao gol, asistirao i promašio penal

Izvor: B92, 23.Sep.2015, 00:15

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Gengan sa 3:0 u okviru sedmog kola Lige 1, a taj duel je obeležio švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović...’Sveci’ su na „Parku prinčeva“ došli do pete pobede ove sezone, a Ibrahimović je upisao po jedan gol i asistenciju, uz promašeni penal...Havijer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.