Primera: Mirovale mreže na Rosaledi

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Mirovale mreže na "Rosaledi"

Malaga je u okviru 14. kola ugostila Levante.

Nakon 90 minuta u Andaluziji bilo je 0:0.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imali su gosti, kada je u 39. minutu pripretio Džejson, ali je njegov udarac glavom otišao tik pored leve stative.

U nastavku je Malaga pripretila preko Resija i Dijega Gonzaleza, ali je mreža gostiju i dalje mirovala.

Do kraja smo videli po jednu priliku na obe strane, Borha Baston je u 73. minutu poslao loptu tik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preko prečke, da bi u prvom minutu nadoknade Nano umalo doneo trijumf gostima, ali je golman domaće ekipe dobro intervenisao.

U postavi Malage ni na ovom susretu nije bilo povređenog Zdravka Kuzmanovića, dok je iz istog razloga fudbaler Torina na pozajmici u Levanteu Saša Lukić propustio ovaj susret.

Nakon ovog susreta Malaga ostaje u zoni ispadanja sa osam bodova, dok je Levante na 14. mestu sa duplo više osvojenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa ponovo oštećena?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017

Aktuelni lider španske Primere ugostio je Seltu, a nakon 45 minuta nijedna ekipa nije u prednosti...Barselona je na "Kamp Nouu" ugostila Seltu u okviru 14. kola španskog šampionata, a rezultat je nakon prvih 45 minuta 1:1...Poveli su gosti preko Jaga Aspasa u 20. minutu. Reprezentativac Španije je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.