Primera - Maksimović uzeo bod u Bilbau, Atletiku preti istorijsko ispadanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Maksimović uzeo bod u Bilbau, Atletiku preti istorijsko ispadanje! (video)

"Lavovi" se nakon ove utakmice nalaze u zoni ispadanja i mogli bi da se presele u niži rang prvi put od osnivanja kluba.

Fudbaleri Atletika remizirali su u Bilbau protiv Hetafea rezultatom 1:1 u 13. kolu španske Primere.

Od početka susreta je bilo jasno opredeljenje gostiju da pokušaju da ugroze gol Baska iz kontranapada, pa smo u prvom delu igre videli samo terensku inicijativu Atletika bez konkretnijih situacija.

U drugom poluvremenu usledila je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jača ofanziva "Lavova" koji su stigli do vođstva u 68. minutu kada je Peru Nolaskoain pogodio glavom nakon slobodnog udarca Benjata.

Radost domaće ekipe trajala je svega devet minuta, toliko je trebalo gostima iz Madrida da preko Haima Mate poravnaju rezultat i psotave konačnih 1:1.

Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović prikazao je jako dobru partiju u dresu Hetafea u kojem je odigrao čitav meč.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa skupo 'platila' bod na Vandi - Za jednog gotova godina, za drugog sezona!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018

Lider španske Primere skupo je platio bod osvojen na stadionu "Vanda Metropolitano" u derbi susretu sa Atletiko Madridom...Fudbaleri Barselone remizirali su u subotu uveče sa Atletiko Madridom (1:1) i tako odbranili lidersku poziciju na tabeli španske Primere..."Jorgandžije" su imale gol prednosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.