Barsa skupo platila bod na Vandi - Za jednog gotova godina, za drugog sezona!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa skupo 'platila' bod na Vandi - Za jednog gotova godina, za drugog sezona!

Lider španske Primere skupo je platio bod osvojen na stadionu "Vanda Metropolitano" u derbi susretu sa Atletiko Madridom.

Fudbaleri Barselone remizirali su u subotu uveče sa Atletiko Madridom (1:1) i tako odbranili lidersku poziciju na tabeli španske Primere.

"Jorgandžije" su imale gol prednosti do poslednjeg minuta susreta, a onda je Usman Dembele pogodio za izjednačenje i konačan rezultat.

Gosti su zadovoljni napustili "Vandu", ali je dan kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << medicinska služba podnela Ernestu Valverdeu "račun" od kojeg će ga zaboleti glava.

Brazilac Rafinja pokidao je prednje ukrštene ligamente levog kolena i u danima koji slede biće podvrgnut operaciji. Svi znamo da se radi o jednoj od najtežih povreda u svetu sporta i zbog toga ne treba očekivati Rafinjin povratak do kraja sezone.

Serđi Roberto je prošao dosta bolje, doživeo je povredu zadnje lože na levoj nozi, ali će i on morati na pauzu. Očekuje se da van terena provede tri do četiri nedelje. U najboljem slučaju Serđi Roberto će odigrati prvenstveni duel sa Seltom koji je zakazan za 22. decembar, a ukoliko oporavak potraje četiri nedelje izvesno je da neće na teren do kraja godine.

U Barsinoj ambulanti već se nalaze Filipe Kutinjo, Serđi Samper i Tomas Vermelen, s tim što bi sva trojica do kraja novembra trebalo da se vrate u takmičarski ritam.

❗INJURY REPORT. @Rafinha has a torn left ACL and will undergo surgery in the coming days. pic.twitter.com/tk3Y7XIVPT

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 25. новембар 2018.

❗INJURY REPORT. @SergiRoberto10 will be out between 3 and 4 weeks with a left hamstring injury. pic.twitter.com/bSrm3ZzVUn

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 25. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.