Nova bruka šampiona, Eibar deklasirao Real

Izvor: RTS, 24.Nov.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova bruka šampiona, Eibar deklasirao Real

Fudbaleri Eibara deklasirali su pred svojom publikom šampiona Evrope Real Madrid sa 3:0 u meču 13. kola španske Primere.
Madriđani su odigrali sigurno najslabiju utakmicu ove sezone, a mali klub iz Baskije ostvario je prvu pobedu nad Realom u istoriji.

Iznenađenje je najavio Eskalante u 16. minutu, nakon loše reakcije golamana Kurtoe.
Zvona za uzbunu u Realu upalila su se u 52. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je Serđi Enrič preciznim udarcem povećao prednost Eibara na 2:0. Samo pet minuta kasnije konačan rezultat i debakl Reala potpisao je Kike na drugu asistenciju Enriča.
Realu je ovo peti poraz Reala u šampionatu dok je Eibar zabeležio petu pobedu.
Madriđani u narednom kolu dočekuju Valensiju a Eibar Rajo Valjekano.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sve je spremno za veliki derbi u Madridu! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018

Mesi protiv Grizmana, Suarez protiv Košte, Ter Štegen protiv Oblak. Prštaće!..Pred nama je derbi 13. kola španske Primere, na stadionu "Vanda Metropolitano" u španskoj prestonici sastaju se Atletiko Madrid i Barselona...Real Madrid je danas doživeo poraz od Eibara, te je ovaj meč dodatno dobio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.