Primera - Kadiz slavio sa DEVET igrača, Sevilja do pobede u nadoknadi! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 20:58

Primera - Kadiz slavio sa DEVET igrača, Sevilja do pobede u nadoknadi! (video)

Odlični mečevi u četvrtom kolu.

Puno uzbuđenja na obe utakmice. Kadiz napravio pravo čudo u Baskiji gde su slavili minimalnim rezultatom sa dva igrača manje (1:0) . Sevilja slavila tek u završnici koju Lopetegi nije odgledao zbog crvenog kartona (1:0).

Atletik Bilbao - Kadiz 0:1

Baskijci su prvi imali šansu preko Raula Garsije, ali šut iskusnog veznjaka ide tik pored stative.

Početak drugog poluvremena je itekako odgovorao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćinu, Akapo dobija drugi žuti karton već u 48. minutu te gosti ostaju sa deset igrača na terenu. Ipak Kadiz nije odustajao, imali su dobre kontra-napade.

Iz jednog je Lozano probio po desnom boku, uputio oštar pas u peterac gde Unai Lopez reaguje nespretno i šalje loptu iza svog golmana. 1:0 vodi Kadiz, igrao se 57. minut.

Drame nije izostalo ni u završetku, jedan od iskusniji Alvaro Negredo gubi živce i u roku od sedam minuta dobija dva žuta kartona te je Kadiz ostao sa dva igrača manje u 70-om minutu.

Sevilja - Levante 1:0

Lopetegijevi momci su dominirali na večerašnjem meču.

Tokom prvog poluvremena Andalužani su imali sijaset šansi preko Okamposa, Hadadija, De Jonga i Rakitića, ali bez gola. Kod gostiju najaktivniji je bio Morales, koji je pred pauzu imao dve odlične prilike.

U nastavku slična priča, pokušali su Rakitić, ponovo De Jong, Navas. El Hadadi postiže i gol u 67. minutu, ali je usledio VAR pregled koji dosuđuje faul za goste tako da gola nema.

Sevilja ipak stiže do gola i to u samoj nadoknadi vremena. El Nesri je heroj domaćeg tima, Navas je bio asistent u 92. minutu za veliko slavlje.

    

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Unai doneo, Unai oduzeo: Kadiz sa dva igrača manje slavio na San Mamesu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020

Sevilja ponovo u nadoknadi do pobede..Pokazuje Kadiz na startu sezone da će biti tvrd orah i mnogo kvalitetnijim timovima od sebe. Osetila je to Sevilja na svojoj koži prethodnog vikenda - slavila tek u nadoknadi meča - oseća sada i Bilbao . Iako je u drugom poluvremenu ostao sa devetoricom na terenu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.