Primera: Gostima ni bod

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Gostima ni bod

Utakmicama između Atletik Bilbaoa i Majorke, odnosno Osasune i Real Sosijedada, "otvoreno" je 4. kolo Primere, a na oba meča gosti su ostali bez bodova.

Bilbao je na "San Mamesu" pobedio Majorku 3:0, dok je Osasuna napravila preokret u Pamploni i upisala prvu prvenstvenu pobedu, savladavši povratnika u elitu, Real Sosijedad, rezultatom 3:1.

U Baskiji Atletik je poveo golom bivšeg igrača Osasune, Davida Lopeza, koji je mrežu kluba sa Balearskih ostrva zatresao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u 44. minutu, a kada je Mikel San Hose Domingez u 62. minutu iz penala povećao na 2:0, moglo se naslutiti da će Majorka drugi put ove godine biti poražena na gostovanjima.

Konačnih 3:0 delo je Injiga Pereza u 90. minutu, a Bilbao je osvajanjem tri boda izbio na treće mesto na tabeli, sa utakmicom više.

Duel između Osasune i Sosijedada počeo je bolje po goste, pošto je Raul Tamudo, veliko pojačanje kluba iz San Sebastijana, svojim trećim golom u sezoni u 16. minutu doveo ekipu Urugvajca Martina Lasartea u vođstvo.

Ipak, domaćin se nije predavao pa je Valter Pandijani u 38. izjednačio, da bi četiri minuta kasnije Havijer Kamunjas doveo Osasunu do prednosti i postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

Pobedu Osasuni osigurao je Aranda u 75. minutu, samo 12 minuta pošto je zamenio Dejana Lekića u timu domaćina.

U 22 časa počeo je duel između madridskog Reala i Espanjola u Madridu, dok se preostali mečevi četvrtog kola igraju sutra i prekosutra.

Sutra:

20:00 Barselona - Sporting Hihon

20:00 Saragosa - Erkules

20:00 Almerija - Levante

22:00 Valensija - Atletiko Madrid

Četvrtak:

20:00 Hetafe - Malaga

20:00 Viljareal - Deportivo La Korunja

22:00 Sevilja - Rasing Santander

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.