Osasunin preokret za prvu pobedu

Izvor: Blic, 21.Sep.2010, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osasunin preokret za prvu pobedu

Fudbalski šampionat Španije nastavljen je po ubrzanom ritmu, bez dana pauze između trećeg i četvrtog kola.

Fudbaleri Osasune ostvarili su prvu ovosezonsku pobedu u Primeri savladavši na svom terenu Real Sosijedad sa 3:1 i to posle preokreta. Gosti iz San Sebastijana, koji su u subotu poraženi kući od madridskog Reala, došli su do vođstva preko Tamuda u 16. minutu, ali je već na poluvremenu domaćin golovima Pandijanija i Kamunasa najavio veliki preokret. Njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je upotpunio Aranda, pa je tako Osasuna posle dva poraza i jednog remija došla do prvog celog plena u novom šampionatu.

Uspešni su posle "troznaka" na startu sezone bili i fudbaleri Atletika iz Bilbaa, koji su "samo" nastavili tradiciju Majorkinih očajnih rezultata kada ne igra na svom stadionu "Ono". Ovoga puta gostima sa Balearskih ostrva presudili su golovi primljeni pred kraj oba poluvremena, kao i jedan sa bele tačke.

Primera, 4. kolo

Utorak:

Atletik Bilbao – Majorka 3:0

(Lopez 44, Domingez 62p, Perez 90)

Osasuna – Real Sosijedad 3:1

(Pandijani 38, Kamunas 43, Aranda 74 – Tamudo 16)

Real Madrid - Espanjol 22h

Sreda:

Almerija - Levante 20h

Barselona - Sporting Hihon

Saragosa - Herkules

Valensija - Atletiko Madrid 22h

Četvrtak:

Hetafe- Malaga 20h

Viljareal - Deportivo La Korunja

Sevilja - Racing Santander 22h

Tabela: Valensija 9, Real 7, Sevilja 7, Atletik Bilbao 7, Barselona 6, Atletiko 6, Viljareal 6, Espanjol 6, Real Sosijedad 4, Majorka 4, Osasuna 4, Sporting Hihon 4, Hetafe 4, Rasing 3, Herkules 3, Malaga 3, Deportivo 3, Almerija 2, Saragosa 1, Levante 0.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Primera: Gostima ni bod

Izvor: S media, 21.Sep.2010

Utakmicama između Atletik Bilbaoa i Majorke, odnosno Osasune i Real Sosijedada, "otvoreno" je 4. kolo Primere, a na oba meča gosti su ostali bez bodova...Bilbao je na "San Mamesu" pobedio Majorku 3:0, dok je Osasuna napravila preokret u Pamploni i upisala prvu prvenstvenu pobedu, savladavši povratnika...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.