Primera - Četvrta u nizu za Atletiko, Šaponjiću klupa, Fejsi 90 minuta (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020, 00:02

Primera - Četvrta u nizu za Atletiko, Šaponjiću klupa, Fejsi 90 minuta (video)

Fudbaleri madridskog Atletika potvrdili dobru formu.

U okviru 32. kola španske Primere, Atletiko je na "Vanda Metropolitanu" dočekao ekipu Alavesa, domaćin je slavio sa 2:1 (0:0).

Prvu priliku domaći igrači imali su u osmom minutu, Morata je tukao glavom iz dobre pozicije, ali je lopta otišla pored gola rivala.

U 39. minutu šansa i za Himeneza, ali je Urugvajac glavom loptu poslao preko gola Alavesa.

Otišlo se bez golova na odmor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi "Kolćonerosi" stigli do prednosti nakon 14 minuta igre u nastavku.

Tripije je odlično centrirao iz slobodnog udarca sa desne strane, najbolji u skoku bio je Saul, koji trese mrežu gostiju iz Vitorije za 1:0.

Samo 12 minuta kasnije, Duarte ruši Ljorentea u svom kaznenom prostoru, penal za Atletiko, odgovornost je preuzeo Dijego Košta.

Paćeko odlazi u jednu, lopta u drugu stranu, 2:0 za "Jorgandžije".

Alaves dolazi do pogotka, ali kasno, Koke je skrivio penal u prvom minutu nadoknade, par minuta kasnije u gol ga je pretvorio Hoselu.

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, Atletiko je vezao 10. meč bez poraza u Primeri, četvrti put zaredom su slavili. Alaves je vezao treći poraz.

Madriđani su treći na tabeli sa 58 bodova, Alaves je 15. sa 23 boda manje, ali što je za tim iz Vitorije najbitnije, imaju devet bodova više od Majorke, koja je prva ispod crte.

Dodajmo i da je Ivan Šaponjić presedeo meč na klupi za rezerve Atletika, dok je Ljubomir Fejsa odigrao čitav meč za ekipu Alavesa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Primera - "Poker" u Valensiji, Betis sprečio bruku (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020

Ubedljiv trijumf Levantea...U okviru 32. kola španske Primere Levante je ugostio ekipu Real Betisa, domaćin je slavio sa ubedljivih 4:2 (2:0)...Poveli su u 21. minutu domaći fudbaleri, sjajan prodor fudbalera Reala na pozajmici u ekipi Levantea Borhe Majorala, sve je začinio sigurnom završnicom,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.