Primera - Poker u Valensiji, Betis sprečio bruku (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020, 16:25

Primera - "Poker" u Valensiji, Betis sprečio bruku (video)

Ubedljiv trijumf Levantea.

U okviru 32. kola španske Primere Levante je ugostio ekipu Real Betisa, domaćin je slavio sa ubedljivih 4:2 (2:0).

Poveli su u 21. minutu domaći fudbaleri, sjajan prodor fudbalera Reala na pozajmici u ekipi Levantea Borhe Majorala, sve je začinio sigurnom završnicom, 1:0.

U 35. minutu je bilo i 2:0, sjajan šut reprezentativca Severne Makedonije Bardija, sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Nakon samo šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta igre u nastavku, Morales beži odbrani Betisa, obilazi potom i golmana i na kraju trese mrežu ekipe iz Sevilje za 3:0.

Već u 59. minutu bilo je i 4:0, Ruben Roćina kupi jedan odbitak i smešta loptu u mrežu rivala.

"Verdiblankosi" su do kraja ipak uspeli da ublaže poraz, u 70. minutu je Kanales prihvatio sjajan pas Fedala i smanjio na 4:1, da bi 18 minuta kasnije Huanmi iskoristio grešku golmana Levantea, kojem je ispala lopta, te je sa par metara smanjio na 4:2.

Do kraja nije bilo promene rezultata, iako je sudijska nadoknada trajala osam minuta, pa je Levante upisao ubedljiv trijumf.

Ekipa iz Valensije je ostala 12. sa 41 bodom, Betis je odmah ispod sa četiri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.