Primera - Barsin poker protiv Andalužana, Mesijev povratak u stilu, Gudelj video tri majstorije! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Barsin poker protiv Andalužana, Mesijev povratak u stilu, Gudelj video tri majstorije! (video)

Andalužani nisu imali šanse pored raspoložene navale domaće ekipe.

Fudbaleri Barselone ostvarili su pobedu na domaćem terenu pošto su večeras savladali Sevilju sa 4:0 u okviru osmog kola španske Primere.

Prvi su pripretili gosti preko Luka De Jonga čiji je udarac iz nesporedne blizine maestralno odbranio Ter Štegen, a kazna je usledila u 27. minutu.

Barsa je probila po levoj strani kada je usledio centaršut Semeda na koji je Luis Suarez fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reagovao i "makazicama" savladao nemoćnog Vaclika.

Pet minuta kasnije, Artur je uputio loptu ka kaznenom prostoru gde se Arturo Vidal odlično snašao i pospremio loptu u mrežu Sevilje.

Nisu Katalonci stali ni nakon toga, već u 35. minutu bilo je 3:0 kada je Usman Dembele serijom sjajnih driblinga postigao novi pogodak za "blaugranu".

Sevilja je u drugom poluvremenu uzvratila preko De Jonga koji je pogodio stativu, ali nije mogla da spreči poraz u Kataloniji.

Konačan rezultat postavio je Leo Mesi iz sjajno izvedenog slobodnog udarca u 78. minutu meča. Bio je to prvi pogodak reprezentativca Argentine za Barsu u novoj sezoni.

Do kraja meča videli smo i dva crvena kartona za Barselonu - prvo je Arauho isključen zbog starta kao poslednji igrač odbrane, da bi Dembele napravio veliku glupost i zaradio drugi žuti karton zbog prigovora i kontakta sa sudijom.

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj je sa klupe odgledao poraz svoje ekipe.

Nakon ove pobede, izabranici Ernestea Valverdea zauzeli su drugu poziciju na tabeli sa 16 bodova, dva manje od lidera Reala.

Sevilja je zadržala šesto mesto sa 13 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.