Primera - Almerija iz pepela stigla do važnog boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Almerija ''iz pepela'' stigla do važnog boda! (video)

Večeras kompletirano 35. kolo španske Primere. Mnogo uzbuđenja u duelu Almerije i Selte, na kraju podela bodova.

U poslednjoj utakmici 35. kola Primere, Almerija je pred svojim navijačima igrala nerešeno sa Seltom, rezultatom 2-2.

Meč je obeležio preokret domaćeg tima u drugom poluvremenu, kao i dva isključenja, po jedno na obe strane.

Prvo poluvreme je u potpunosti pripalo gostima iz Viga, koji su golovima Nolita u 17. i Mine u 39. minutu stekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << velika dva gola prednosti - 0:2.

Ali, tek što je počelo drugo poluvreme, Bifuma je prepolovio vođstvo Selte i tada počinju prava uzbuđenja. Domaći su dobili na samopouzdanju, agresivnosti i kao plod takve igre usledilo je isključenje Kabrala, koji je kao poslednji igrač odbrane napravio prekršaj na ivici kaznenog prostora i zbog toga zaradio direktan crveni karton.

Selta je tada ostala sa igračem  manje, a brojčanu prednost Almerija koristi u 68. minutu, kada je Zongo izjednačio na 2-2.

Šest minuta kasnije, i domaćin ostaje sa desetoricom, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Dos Santos.

Do kraja je ostalo 2-2, pa sada Almerija ima 32 boda na 16. mestu na tabeli i do kraja sezone je očekuje velika borba za opstanak. Selta je bezbrižna, ima 46 bodova na devetom mestu.

Golove pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrabra Almerija pokazala zube Selti u meču kojem je “sevalo“ na sve strane (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015

Dosta golova, dva crvena kartona i preokret, a na kraju Almerija osvaja protiv Selte bod (2:2) koji bi mogao dosta da joj znači u pokušaju da izbori opstanak u Primeri, odnosno da svojim navijačima omogući da i sledeće sezone gledaju najkvalitetnije španske ekipe...Navijači na stadionu Huegos...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.