Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAMBOL: Stojković prvo sprečio, pa ‘asistirao’ protivniku za gol (VIDEO)

U meču 6. kola plej-ofa izraelskog prvenstva u kojem se šest timova bori za titulu šampiona Makabi iz Haife večeras je ugostio imenjaka iz Tel Aviva, a meč je završen rezultatom 1:1.

Gosti su poveli golom Zahavija u 14. minutu, a kao asistent mogao bi da bude upisan Valdimir Stojković koji nije imao sreće pošto je odbitak posle njegove odbrane došao pravo na nogu napadaču protivničkog tima koji nije propustio drugu šansu. Već u prvom poluvremenu domaći su izjednačili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << preko Raja u 36. minutu, ali nisu imali snage za potpuni preokret.

Tim iz Haife je na petom mestu na tabeli sa svega 43 boda odnosno Makabi iz Tel Aviva koji je ubedljivo prvi ima čak 66 tj. osam više od drugoplasiranog Hapoela iz Ber Ševe.
hotsport.rs
The post KARAMBOL: Stojković prvo sprečio, pa ‘asistirao’ protivniku za gol (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rendžersi savladali Vašington

Izvor: TV Arena Sport, 05.Maj.2015, 14:50

Hokejaši Njujork Rendžersa savladali Vašington u drugom meču druge runde Stenli kup plej-ofa rezultatom 3:2...Odlično otvaranje meča i brz pogodak Krisa Krajdera ohrabrio je domaći tim da se u nastavku serije može odigrati protiv neugodnog rivala iz prestonice SAD-a...Kada je Den Bojl krajem...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.