Prijović neće u Zvezdu, ali hoće u Beograd? Sportski direktor crno-belih se oglasio: On je moj prijatelj...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 13:06

Prijović neće u Zvezdu, ali hoće u Beograd? Sportski direktor crno-belih se oglasio: "On je moj prijatelj..."

Bez kluba je.

Čukarički je u poslednjem meču pred pauzu u Super ligi odigrao nerešeno protiv gradskog rivala Voždovca na Banovom brdu (1:1).

Sportski direktor Vladimir Matijašević je pričao o ovoj utakmici.

- U nekim trenucima meča prikazivali smo bolju igru, pogotovo to važi za prvo poluvreme. Ali, presekao nas je gol rivala. Utakmica protiv kvalitetnije ekipe Genka ostavila je posledice, igrači nisu izdržali do kraja. Nismo zadovoljni remijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nismo ni nezadovoljni. Moram da pohvalim rad trenera Voždovca i njegove i ekipe. Mlad tim koji je imao dosta promena. Igra kao i prošle godine, možda i bolje, iako su im najzvučniji igrači otišli. Čestitam im na tome - rekao je Matijašević.

Izneo je neka svoja negativna osećanja.

- Nisam zadovoljan zbog činjenice da nemamo nijedan bod u Evropi. Žao mi je zbog toga, ali kakvi su nam protivnici, tu smo gde jesmo. S obzirom na to da imamo jedan i po teren i tri svlačionice i da deset godina čekamo da se to proširi, mislim da je to trenutno realnost srpskog fudbala i nas. Ali, da ne idem u detalje. Opet, borićemo se da uzmemo neki bod u Ligi konferencije. Kad je u pitanju prvenstvo, mnogo bodova smo prosuli. Umesto da budemo u samom vrhu tabele, sada se “borimo” od četvrtog do desetog mesta. Mala je razlika, ali je dobro što će biti zanimljivo prvenstvo. Težina tih mečeva posle evropskih nije nimalo naivna. Evo, sad smo videli i TSC koji se okliznuo na svom terenu protiv Spartaka, dok smo mi Subotičane dobili u gostima u prethodnom kolu. Zato mislim da će ovo prvenstvo biti izuzetno zanimljivo - smatra on.

Osvrnuo se Matijašević i na prelazni rok. Poslednjih dana ime Aleksandra Prijovića, koji je slobodan igrač, povezivalo se sa Čukaričkim, a Matijašević je bio jasan. On kaže da bivši srpski reprezentativac neće obući crno-beli dres kluba sa Banovog brda.

- Prijović je moj prijatelj, ali nismo ga kontaktirali, niti pričali o tome. Završili smo prelazni rok - zaključio je Matijašević.

Podsetimo, Aleksandar Prijović se prethodnih nekoliko prelaznih rokova povezivao sa Crvenom zvezdom, ali do dogovora nikad nije došlo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.