Prijave za Startech program podrške inovacijama do 31. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2024, 02:16

Prijave za Startech program podrške inovacijama do 31. maja

Prijave na konkurs za bespovratna finansijska sredstva za startape, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSPP), i sve one koji imaju inovativne biznis ideje u okviru StarTech programa, mogu se podneti do 31.maja.

Program StarTech sprovode NALED i Vlada Republike Srbije, uz podršku kompanije "Philip Morris", a u okviru ovog četvrtog godišnjeg konkursa, kandidati mogu da konkurišu za bespovratna finansijska sredstva u vrednosti do 50.000 dolara, kao i Program ubrzanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvoja (Soft Acheleration Program), koji ima cilj da biznisima pomogne u prilagođavanju proizvoda za tržište, pronalaženju investitora i korisnika.

Nakon prve tri godine programa, tokom kojih je podrška u većoj meri bila usmerena na inovacije u ranoj fazi razvoja, aktivnosti podrške nastavljamo sa većim fokusom na projekte većeg nivoa spremnosti za izlazak na domaća i strana tržišta investicija, proizvoda i usluga - u odnosu na ranije godine, program nije namenjen neformalnim timovima i projektima koji nisu započeli razvoj proizvoda, navodi se na sajtu StarTech programa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Javni poziv za preduzetnike, bespovratna sredstva do 300.000 dinara

Izvor: JUGpress.com, 29.Maj.2024

VRANJE..Grad Vranje raspisao je Javni poziv za učestvovanje u programu obuka u okviru projekta „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“, a na poziv se mogu prijaviti privredni subjekti čiji su vlasnici žene ili mladi starosti do 35 godina koji su razvrstani kao preduzetnici,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.