Pri kraju smo, Juve bira jednog od ove petorice za Pjanića!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 18:29

Pri kraju smo, Juve bira jednog od ove petorice za Pjanića!

Barselona i Juventus u završnoj fazi pregovora!

Miralem Pjanić je rekao "da", baš kao i Barselona i Juvetnus, ali je posao ostao na 75% pošto je Artur Melo odbio da se preseli u Torino.

Mauricio Sari je dao zeleno svetlo da pusti Pjanića i dobije Artura u menjaži igrač za igrača, ali je Brazilac stopirao trampu.

ESPN danas prenosi da je dogovor ipak i dalje blizu, Pjanić je već prihvatio ugovor Barselone na četiri godine, i samo čeka da Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvati jednog od petorice igrača za trampu.

ESPN danas otkriva da je Barselona umesto Artura, ponudila sledeće igrače - Artura Vidala, Ivana Rakitića, Karlesa Alenju, Nelsona Semeda i Žan-Kler Todiba!

Takođe, nije isključeno da u nekoj kombinaciji, Juventus dobije i dvojicu igrača u zamenu za reprezentativca BiH, ali je tako nešto u ovom trenutku malo verovatno.

Zanimljivo, ista ova imena se pominju i u potencijalnoj trampi sa Interom za Lautara Martineza, tako da će biti interesantno pratiti dalje pregovore.

Zamislite samo da i Inter i Juventus požele istog igrača u razmeni za Pjanića/Lautara...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventus aktivirao Mendeša, Portugalac leti za Rio de Žaneiro? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020

"Stara dama" će pokušati što pre da završi posao...Juventus je povećao aktivnost po pitanju brazilskih igrača...Čelnici torinskog velikana već neko vreme posmatraju mladog napadača Santosa Kaia Žorže, tinejdžer je danas izjavio kako je srećan u svom klubu te će svoju sudbinu prepustiti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.