Pretnja za Nemce: Brazilski vudu sveštenik baca kletvu na najboljeg igrača pancera

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnja za Nemce: Brazilski vudu sveštenik baca kletvu na najboljeg igrača "pancera"

Brazilski vudu sveštenik rekao je da će baciti kletvu na jednog fudbalera reprezentacije Nemačke uoči polufinalne utakmice na Svetskom prvenstvu protiv Brazila.

Domaćin turnira Brazil u utorak od 22 časa u Belo Horizonteu igra protiv Nemačke prvu polufinalu utakmicu, a vudu sveštenik Helio Silman je koristeći vudu lutku u svojoj prodavnici izveo ritual, kako bi bacio kletvu na jednog nemačkog reprezentativca.

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva velikana za jedno finale

Izvor: Politika, 07.Jul.2014

Večeras po našem vremenu (22 č), u Belo Horizonteu, u prvom polufinalu na Svetskom prvenstvu u fudbalu: Brazil – Nemačka. – Na kladionicama Nemci u blagoj prednosti..Dve želje za jedno finale. U derbiju polufinala 20. svetskog fudbalskog prvenstva večeras se od 22 časa, na stadionu „Mineirao”...

Nastavak na Politika...

Neverovatan podatak iz međusobnih duela Brazila i Nemačke na mundijalima

Izvor: Sportal.rs, 08.Jul.2014, 12:56

Prva polufinalna utakmica Mundijala između Brazila i Nemačke igra se u Belo Horizonteu od 22.00 sata po srednjeevropskom vremenu. Ono što je veoma interesantno kada je u pitanju ovaj fudbalski spektakl je to da će se dve, pored Italije, najuspešnije reprezentacije u istoriji svetskih prvenstava...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.