Preokret Liverpula, slavio i Čelsi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Liverpula, slavio i Čelsi

Fudbaleri Liverpula vezali su i četvrtu pobedu u Premijer ligi, pošto su danas kao gosti savladali Svonsi sa 2:1 u sedmom kolu engleskog prvenstva.

Svonsi je vodio na poluvremenu, golom Leroja Fera u osmom minutu. Ipak, preokret i pobedu Liverpulu doneli su Roberto Firmino u 54. i Džejms Milner u 84. iz penala.

Srpski fudbaler Marko Grujić nije bio u sastavu Liverpula na duelu sa Svonsijem.

Liverpul posle sedam utakmica ima 16 bodova i drugi je na tabeli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iza Mančester sitija, koji uz meč manje ima dva boda više.

Priliku da prestignu Liverpul u sedmom kolu imaće Totenhem i Arsenal, koji imaju dva, odnosno tri boda manje.

Svonsi je propustio priliku da pobedom izađe iz krize. Taj klub je 17. na tabeli sa četiri boda.

Čelsi prekinuo niz poraza, Vest Hem nastavio da posrće

Fudbaleri Čelsija prekinuli su niz od tri utakmice bez pobede, pošto su danas kao gosti pobedili Hal sa 2:0, u sedmom kolu Premijer lige.

Čelsi je pobedio posle dva vezana poraza, golovima Vilijana u 61. i Dijega Koste u 67. minutu, i sada je šesti na tabeli sa 13 bodova. Hal je 15. sa sedam.

Vest Hem prvi put posle četiri utakmice nije izgubio, ali nije ni pobedio, pošto je na svom stadionu igrao 1:1 sa Midlsbroom.

Midlsbro je vodio od 51. preko Kristijana Stuanija, a bod domaćinu doneo je Dmitri Paje šest minuta kasnije.

Vest Hem je tako ostao u zoni ispadanja i 18. je na tabeli sa četiri boda. Midlsbro je sa dva više na 16. mestu.

Sanderlend i Vest Bromvič su igrali nerešeno 1:1. Gosti su vodili preko Nasera Čadlija od 35. minuta, a bod Sanderlendu doneo je Patrik Van Anholt u 83.

Votford je kao domaćin igrao nerešeno 2:2 sa Bornmutom, iako je dva puta gubio.

Gosti su sticali prednost prvo preko Kaluma Vilsona u 31, a potom i Džošue Kinga u 62. minutu. King je postigao pogodak čim je ušao u igru. Izjednačavali su Troj Dini u 50. i Ajzak Sukses u 65.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.