Preokret Krajinovića protiv Žazirija na startu Dubaija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2022, 16:55

Preokret Krajinovića protiv Žazirija na startu Dubaija

Srpski teniser Filip Krajinović uspešno je startovao na ATP turniru u Dubaiju, pošto je savladao Maleka Žazirija iz Tunisa 6:7 (4:7), 6:2, 6:4.

Krajinović je bio veliki favorit u duelu sa Žazirijem, ali je morao dobro da se pomuči kako bi se plasirao u drugo kolo turnira u Dubaiju.

Tunišanin je osvojo prvi set posle taj-brejka (7:4), ali se srpski teniser brzo izdigao i lako osvojio naredna dva seta - 6:2, 6:4.

Filipov naredni rival biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobednik meča Aslan Karacev (Rusija) - Mekenzi Mekdonald (SAD).

Na turniru u Dubaiju učestvuje i Novak Đoković, koji u prvom kolu igra protiv Lorenca Musetija.

Turnir u Dubaiju, iz serije 500, igra se za nagradni fod od 2.794.840 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović u drugom kolu turnira u Dubaiju

Izvor: Danas, 21.Feb.2022

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo turnira u Dubaiju, pošto je danas pobedio Maleka Džazirija iz Tunisa sa 6:7, 6:2, 6:4.

Nastavak na Danas...

Iznenađenje u Dubaiju: Branilac titule ispao u prvom kolu

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 13:50

Ruski teniser Aslan Karacev završio je učešće na ATP turniru kategorije 500 u Dubaiju...Karaceva je lako pobedio Amerikanac Mekenzi Mekdonald posle dva odigrana seta (7:5, 6:3)...Tako je Dubai ostao bez aktuelnog šampiona već u prvom kolu...Karacev se nalazi u veoma lošoj formi, pošto je doživeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.