Premijer liga: Njukasl konačno osetio slast pobede

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Njukasl konačno osetio slast pobede

Fudbaleri Njukasla savladali su Lester sa 1:0, u utakmici osmog kola i ostvarili prvu

ovosezonsku pobedu u Premijer ligi. Jedini gol u meču postigao je Gabrijel Obertan u 71. minutu i to je njegov prvi gol u Premijer ligi od 2012. godine.

Njukasl je u osmom kolu zabeležio prvu ovosezonsku pobedu i nalazi se pri dnu tabele, na 18. mestu sa sedam bodova. Lester je pretrpeo treći poraz u šampionatu i zauzima 13. mesto sa devet bodova.

Utakmica je počela sa sat vremena zakašnjenja zbog kvara na semaforu na "Sent Džejms parku".

(Foto: Beta/AP/Owen Humphreys, PA Wire)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

L1: Trijumfi Monaka i Sent Etjena

Izvor: B92, 18.Okt.2014

Fudbaleri Monaka, Sent Etjena, Bastije i Gengama ostvarili su pobede u subotnjim mečevima 10. kola francuske Lige 1...Monako je konačno uspeo da pobedi, na domaćem terenu savladao je Evijan sa 2:0...’Kneževi’ su poveli već u drugom minutu, kada je Mutinjo realizovao penal. Konačan rezultat...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.