Mačva zaustavila Inđiju

Izvor: FudbalSrbija.net, 19.Okt.2014, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačva zaustavila Inđiju

19.10.2014.

Fudbaleri Mačve su u meču protiv Inđije pokazali da su izašli iz rezultatske krize i zabeležili su drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu.Ovog puta izabranici trenera Mome Raičevića su nadigrali Inđiju i naneli ovom timu prvi poraz u prvenstvu.

Domaći tim bodren od oko 1.000 ljubitelja fudbala,krenuo je u napade od samog početka meča,i ređale su se prilike Lazovića,Tomića i Grkajca,ali do gola stižu tek u 40 minutu utakmice nakon centaršuta Grkajca,kada >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << je Tomić snažnim udarcem postigao vodeći gol za domaćina.Drugo poluvreme je proteklo u znatno čvršćoj igri oba tima,bez mnogo prilika za pogotke,osim pokušaja Ristivojevića  sa distance i Lazovića u samom finišu meča.

Trener domaćeg tima Momo Raičević bio je zadovoljan nakon utakmice:“Još jednom smo potvrdili da imamo kvalitet za sredinu tabele,i nadam se da je ovo početak serije uspeha.“

Mačva:

Stepandić,Pejović,Ristivojević,Marković,A.Radovanović,Đukanović,Tomić,Lazović,Živanović,

Milinković,Grkajac.Igrali-Janićijević,Gavrilović,Ćirović.

Inđija:

Jovišić,Simonović,Radivojević,Milašinović,Ilić,Čordašić,Jovanović,Stanković,Rnić,

Bjedov,Zakarija.Igrali-Vuković,lemajić,Jao

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.