Pregovori odmakli, Pep na pragu dovođenja još jednog igrača Borusije!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori odmakli, Pep na pragu dovođenja još jednog igrača Borusije!

Pjer Emerik Obamejang bi mogao da postane novo pojačanje Mančester sitija, preneo je Đanluka di Marcio.

Pouzdani italijanski novinar Đanluka Di Marcio, preneo je danas na svom sajtu vest da postoji velika mogućnost dolaska Obamejanga na "Etihad".

Navodno su pregovori poodmakli, Obamejang je sve bliži dolasku kod Pepa Gvardiole. Da podsetimo, pre nekoliko dana je stigao u Mančester siti još jedan igrač Borusije iz Dortmunda, Ilkaj Gundogan.

Već je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najavljen odlazak Pjera Obamejanga iz Borusije iz Dortmunda, on nije otišao na trening kamp reprezentacije Gabona, a selektor te reprezentacije je istakao da se nije priključio njima zbog završetka pregovora oko transfera.

Njegova vrednost je ogromna, nije manja od 50-ak miliona evra, što definitivno nije problem Mančester sitiju koji važi za jedan od najbogatijih klubova na svetu.

Uskoro bi trebalo da se sazna nešto više o potencijalnom transferu, uz dodatak da postoji još klubova koji su zainteresovani za Obamejanga poput Arsenala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.