Predsednik Vea odigrao još jedan meč za Liberiju

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2018, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vea odigrao još jedan meč za Liberiju

Iako ima 51 godinu, predsednik Liberije i nekada najbolji fudbaler sveta Žorž Vea odigrao je oproštajnu utakmicu u Monroviji za svoju reprezentaciju i to protiv selekcije Nigerije. Gosti, koji uopšte nisu imali oslabljenu ekipu su slavili 2:1.

Nekadašnji fudbaler Milana, Monaka i Pari sen Žermena Žorž Vea odavno nije profesionalni fudbaler i u januaru je postao predsednik Liberije. On je protiv Nigerije odigrao čak 79 minuta fudbala, a meč u Monroviji organizovan je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bi se povukao njegov dres sa brojem 14.

President George Weah of Liberia leads the Lone Star out for this international friendly, donning the Number 14 jersey that will be retired today.

National Anthems done and dusted.#SoarSuperEagles.

Nigerija je igrala sa vezistom Lestera Vilfredom Ndidijem, tu je bio i Keleči Ihenačo, kao i fudbaler Stouka Piter Etebo. Golove za "super orlove" su dali Simeon Nvakvo, kao i fudbaler Galatasaraja Henri Onjekuru. Kpah Šerman je dao gol za Liberiju sa bele tačke i to je bio samo počasni pogodak.

George Weah threatened the Super Eagles players this afternoon that he will play today and show them skills. Looks like he meant it pic.twitter.com/3u6VCRSqsR

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.