Ono kad si predsednik države, pa možeš u reprezentaciju i sa 51 godinom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kad si predsednik države, pa možeš u reprezentaciju i sa 51 godinom! (foto)

Ipak, legenda je u pitanju.

Saudijska Arabija je mroala da otkaže prijateljsku utakmicu protiv Nigerije zbog "logističkih razloga", pa su "Super Orlovi" morali da pronađu nekog drugog rivala.

Kada je bilo teško, uskočila je Liberija.

Nacionalni tim čiji je predsednik legendarni fudbaler Džorž Vea prihvatila je poziv i brzo okupila igrače kako bi odmerili snage sa učesnikom Mundijala u Rusiji.

Ništa tu ne bi bilo čudno da se na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije našao i sam Vea, koji je tako nastupio za reprezentaciju Liberije u 51. godini života!

President George Weah of Liberia leads the Lone Star out for this international friendly, donning the Number 14 jersey that will be retired today.

National Anthems done and dusted.#SoarSuperEagles.

— 🇳🇬 Super Eagles (@NGSuperEagles) 11. септембар 2018.

On nosi dres sa brojem 14 koji će biti povučen iz upotrebe nakon ovog meča.

Trenutno se igra drugo poluvreme, 2:0 je za Nigeriju, ali to baš i nije u prvom planu.

Kada ste predsednik države, lako je...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Predsednik Vea odigrao još jedan meč za Liberiju

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2018, 07:23

Iako ima 51 godinu, predsednik Liberije i nekada najbolji fudbaler sveta Žorž Vea odigrao je oproštajnu utakmicu u Monroviji za svoju reprezentaciju i to protiv selekcije Nigerije. Gosti, koji uopšte nisu imali oslabljenu ekipu su slavili 2:1...Nekadašnji fudbaler Milana, Monaka i Pari sen Žermena...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.