Predao se Podgoričanin koji je osumnjičen da je pogodio Akinfejeva bakljom

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se Podgoričanin koji je osumnjičen da je pogodio Akinfejeva bakljom

Podgoričanin Luka Lazarević predao se policiji nakon što je osumnjičen da je na utakmici Crne Gore i Rusije pogodio bakljom golmana gostujuće ekipe Igora Akinfejeva zbog čega je utakmica pod Goricom bila prekinuta u prvom minutu susreta.

Sudija meča je opomenuo posle toga publiku da će i zbog najmanjeg ekscesa utakmica biti prekinuta, što se desilo u drugom poluvremenu pri rezultatu 0:0.

Predaja Lazarevića je organizovana u centru Podgorice, nakon čega ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija odvela u "Centralnu bezbednost" Podgorica.

Očekuje se da tužilac kvalifikuje ovo delo.

Po pisanju "Vijesti", Lazarević, čiji je otac jedan od poznatijih navijača Budućnosti iz "stare garde", krio se do subote popodne nakon što je napravio sramotan incident na stadionu pod Goricom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijač osumnjičen da je bacio baklju predao se policiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2015

Podgoričanin L. L, koji je osumnjičen da je na fudbalskoj utakmici između Crne Gore i Rusije bakljom pogodio golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva, predao se danas policiji, preneo je podgoricki dnevnik "Vijesti"...Predaja L. L. policiji organizovana je u centru Podgorice, a očekuje se da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.